Vårt firma produserer og tilbyr salg av autentiske rumenske bluser av høy kvalitet. Alle blusene som er oppført som NYE i butikken vår er produsert av vårt firma. Skikkelig dekorert med fine håndbroderier, fullstendig håndbroderte, håndstrimmede og håndsydde, er folkeblusene og folkedraktene blant de fineste prestasjonene til det rumenske folket.

Skaperne av disse skjønnhetene er profesjonelle broderier som har minst 30 års erfaring med brodering. En erfaren broderer trenger omtrent 4 opptil 8 uker for å fullføre en rumensk bondebluse, og resultatet er et verk av overraskende kunstnerisk verdi.

Vi er stolte av å kunne tilby deg våre produserte produkter: ekte rumensk folkekunst, varer av topp kvalitet, feilfri og nøye inspisert.

Bare antikke eller vintageartikler, som selges i noen spesifikke områder i butikken vår og har i varens tittel ordene "antikk", "vintage" eller "gammel", er brukt på grunn av produktets art. Disse elementene er nøye beskrevet, alle feilene er beskrevet i oppføringene våre, og vi prøver også å fange inn alle bildene vi fant.

Hvis du trenger ytterligere informasjon om produktene våre eller om et bestemt produkt, hvis du trenger flere bilder, målinger eller detaljer før du kan kjøpe fra butikken vår, ikke nøl med å kontakte oss via e-post, vi svarer mer enn gjerne på deg så snart som mulig .

For spørsmål om bestillinger, frakt eller annen informasjon om produktene våre, vennligst kontakt oss på: office@greatblouses.com