For kjøpere fra EU:

1. den endelige prisen på produktet inkluderer: prisen på varene (vises på nettsiden) + fraktkostnadene per post (vises på tidspunktet for transaksjonen) + MVA (ved mottak av pakken i ditt land hvis landet er fra EU). Det er ingen andre skjulte kostnader.

2. vi er ikke mva-betalere og som et resultat må du betale mva på produktprisen ved levering, i ditt land.

3. innen EU betales det ingen toll for import, så du vil ikke ha noen tollavgift å betale, siden produktene sendes fra Romania, et EU-land.

4. vi aksepterer PayPal eller bankoverføring (se avsnittet dedikert til betalingsmidler for detaljer) og når du betaler med PayPal, har du ingen kostnader forbundet med betalingen.

5. i tilfelle du ønsker å kontakte oss på telefon, bæres telefontaksten av deg, og prisen er den normale kostnaden for en telefonsamtale fra ditt land til Romania.

6. hvis du ønsker å returnere produktet, betales returkostnadene per post av deg (se Returseksjonen for detaljer)

7. de returnerte produktene må være i samme stand som de ble levert i, ubrukte, uten flekker eller rifter, og hvis produktet har blitt slitt eller skadet, vil prisen på originalproduktet bli returnert til deg minus utgifter til reparasjon defektene eller profesjonell rengjøring.

8. tilbakebetaling av pengene for retur vil skje innen maksimalt 7 virkedager fra datoen for mottak av returen og gjøres på samme måte som du betalte.

For kjøpere utenfor EU:

1. den endelige prisen på produktet inkluderer: prisen på varene (vises på nettsiden) + fraktkostnader (vises på transaksjonstidspunktet) + tollavgifter (hvert land har sine egne tollavgifter og disse er ansvaret for kunden).

2. vi aksepterer PayPal eller bankoverføring som betaling (se avsnittet dedikert til betalingsmidler for detaljer) og når du betaler med PayPal, har du ingen kostnader forbundet med betalingen.

3. i tilfelle du ønsker å kontakte oss på telefon, bæres telefontaksten av deg, og prisen er den normale kostnaden for en telefonsamtale fra ditt land til Romania.

4. hvis du ønsker å returnere produktet, betales returkostnadene per post av deg (se Returseksjonen for detaljer)

5. de returnerte produktene må være i samme stand som de ble levert i, ubrukte, uten flekker eller rifter, og dersom produktet er slitt eller skadet, vil du få tilbake prisen på originalproduktet, minus utgifter til reparasjon defektene eller profesjonell rengjøring. Den første forsendelsen fra oss til deg returneres ikke

6. refusjonen for retur vil skje innen maksimalt 7 virkedager fra datoen for mottak av returen og gjøres på samme måte som du betalte.