Rumenske etniske kostymer

Oppdag skjønnheten i rumenske folkedrakter med våre produkter. Alle rumenske kostymer og komponenter i tradisjonelle rumenske folkedrakter er håndlaget i hjemmene, ved hjelp av tradisjonelle teknikker for å skape unike og autentiske stykker.

I denne kategorien finner du, i tillegg til komplette rumenske tradisjonelle kostymer, et bredt utvalg av separate plagg som vester, skjørt og sjal. De rumenske ullskjørtene er håndvevde og/eller håndbroderte, mens sjalene er vevd av rå silkegarn.

Hvert produkt er håndlaget av skaperen for å tilby komfort og autentisitet og er unikt, og gir deg dermed muligheten til å oppleve skjønnheten i rumensk kultur.

Alle våre tradisjonelle kostymer er håndlaget i Romania, hvert stykke er unikt og verdifullt, og representerer en viktig del av rumensk historie og tradisjoner. Vi tilbyr deg rumenske kostymer eller deler av tradisjonelle rumenske kostymer fra hvert folkeområde i landet, og enten du søker etter en komplett rumensk folkedrakt eller enkeltplagg, har vår samling alt du trenger for å omfavne skjønnheten i rumensk arv og kultur.

Det fins 155 produkter.

Viser 1-12 av 155 element(er)

Aktive filtre